Víkendový pobyt Pec pod Sněžkou 2021

Tentokrát jsme se na víkendový pobyt vydali do okolí Sněžky. Základnou se pro naši výpravu stala chata Svornost v malebném Krkonošském národním parku.
V pátek jsme se ubytovali, seznámili se a dali si vydatnou večeři v podobě vepřového řízku s bramborovým salátem. Talíře byli hned prázdné, a tak jsme se mohli zaměřit na hraní společenských her a diskutování o délce plánované túry následující den.
V sobotu ráno se naši účastníci rozdělili do několik skupin. Někteří se vydali prozkoumávat okolí chaty, jiní vyjeli na Stezku korunami stromů, také proběhla návštěva v Aquaparku ve Špindlerově Mlýně a samozřejmě nesmělo chybět pokoření vrcholu Sněžky. Pokořitelé (Sněžky) kráčeli přes Polskou boudu zpět na chatu Svornost a cestou je provázela hustá mlha s mrholením. Během své výpravy se zastavili doplnit energii do Luční boudy. Pak už jen přeběhli přes jeden kopeček a byli na chatě. Po náročném dni si dali výbornou večeři - tatarský biftek. Večer byl naplněn vzpomínkami z dětských let. Přesněji hrami jako je skákání přes gumu, předávání provázku, skládání origami, společenské hry, ale také hrou na kytaru a zpíváním.
Po nedělní snídani následovala procházka k vodopádu a jakmile jsme snědli oběd, tak jsme odjížděli domů.